Welkom bij de leerscans van de Language of Learning!

Het invullen van de leerscans geeft u inzicht in de manier waarop u omgaat met leren en ontwikkelen en met het aanpakken van vraagstukken die u bijvoorbeeld in uw werk tegenkomt. De uitkomst van de leerscan is uw leerprofiel. Dit profiel geeft u onder meer houvast bij het vormgeven van uw eigen leren en ontwikkelen.

Voor het in kaart brengen van uw leerprofiel bieden wij twee scans aan: leervoorkeuren en denkgewoonten. Deze zijn in combinatie én onafhankelijk van elkaar in te vullen en te gebruiken. Ze zijn onderdeel van de Language of Learning. Meer informatie hierover kunt u lezen op onze site of in Liefde voor Leren.

Het is ook mogelijk om het leren en ontwikkelen van een groep of zelfs een organisatie in kaart te brengen. De individuele profielen van een groep vormen samen een groepsprofiel. Wij bieden dus niet alleen de mogelijkheid aan om inzicht te krijgen in uw eigen leerprofiel, maar ook dat van uw team, afdeling of organisatie.

Het invullen van de leerscans vergt ongeveer 10 à 15 minuten per scan. Na afronding kunt u uw eigen leerprofiel per mail naar uzelf versturen.

Met de door u beschikbaar gestelde informatie gaan wij vanzelfsprekend zorgvuldig om. Uw e-mailadres wordt niet aan derden beschikbaar gesteld en ook niet gebruikt voor andere doeleinden.

We wensen u veel inzicht in uw leren en ontwikkelen toe!

Met vriendelijke groet,
namens de Stichting Language of Learning
Robert-Jan Simons & Manon Ruijters